Продължават безплатните кардиологични прегледи в ”МБАЛ – Медицински комплекс БЕРОЕ”

STZAGORA.NET
В сряда и петък в ”МБАЛ – МЕДИЦИНСКИ КОМПЛЕКС БЕРОЕ” продължава кампанията по безплатни кардиологични прегледи на пациенти със сърдечно-съдови проблеми.

Смяната на сезоните поставя сърцето на изпитание и хората със сърдечно-съдови проблеми е добре да се съобразяват с това, съветват лекарите.

Пролетни кардиологични дни в ”МБАЛ – МЕДИЦИНСКИ БЕРОЕ”са инициатива, която цели повече хора да бъдат прегледани с модерна апаратура – ехокардиограф и стрес пътека, казва началникът на Отделението по кардиология доктор Владимир Желев.

При пациентите, които имат отклонения от някои от показателите, се извършват високоспециализирани медицински дейности.

Прегледите са всяка сряда и петък след 13 часа в сградата на Медицински център “Берое”. Записването е на телефон 042 919 402.

От началото на месец април по договор с НЗОК в МЕДИЦИНСКИ КОМПЛЕКС БЕРОЕ вече работи и Отделение по ИНВАЗИВНА КАРДИОЛОГИЯ. Отделението е оборудвано с последно поколение високотехнологична медицинска апаратура и дава възможност за бързо и ефективно лечение на коронарни стенози и сърдечни инфаркти. Ръководител на структурата е д-р Иван Илиев, доктор по медицина, специализирал в Япония електрофизиология и инвазивна кардиолоия в периода 1995-2000 г., специалист с 20 години стаж в интервенционалната кардиология.

Завеждащ на кардиологично отделение е д-р Владимир Желев, дългогодишен главен асистент в медицинския факултет на Тракийския университет, добре познат на пациентите от Стара Загора, помогнал през годините на много хора със сърдечни проблеми. На територията на лечебното заведение вече работи и 16-СРЕЗОВ КОМПЮТЪРЕН ТОМОГРАФ.

Другото ново отделение, което започна да функционира в МЕДИЦИНСКИ КОМПЛЕКС БЕРОЕ през 2014 г. е ХИРУРГИЧНО ОТДЕЛЕНИЕ. В отделението работят д-р Руси Русев – лекар със стаж повече от 40 години, лекувал поколения старозагорци, д-р Георги Димитров и д-р Радостин Петков – доказани специалисти в областта на онкохирургията.
#

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн