Георги Първанов, АБВ: Предсрочните избори са неизбежни

STZAGORA.NET


Предсрочните избори са неизбежни. Това заяви на среща с граждани в Силистра Георги Първанов, президент на Р България (2002-2012). Дали това ще се случи наесен, не се знае. Но дори мнозинството да издържи, от това държавата не печели, коментира президентът.

В Силистра Георги Първанов каза, че имаме неработещ парламент, а държавата ни се управлява от ДПС и кръгове, свързани с тази формация. На „Позитано” обаче има хора, които получават своето от всичко това, допълни той.

Не само парламентът, правителството е неефективно, каза още президентът. „Това е безвремие и това е престъпно в условие на криза. На нас ни трябва силно действено правителство, което да има зад гърба си 150 депутати”, категоричен е Георги Първанов.

Що се отнася до състава на кабинета, който е определен от управляващите като експертен, Първанов коментира, че не вижда нищо експертно в него. „Стотици са случаите на субективни, тежки кадрови грешки от страна на сегашното управление”, допълни президентът.

По-рано в Силистра днес беше и водачът на евролистата на АБВ Ивайло Калфин, който се срещна със земеделски производители.
#

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн