ОД МВР – Стара Загора продължава издирването на изчезналото край розовите масиви на с. Колена дете на 1 година и 10 месеца

STZAGORA.NET

ОДМВР – Стара Загора продължава издирването на изчезналото край розовите масиви на с. Колена дете на 1 година и 10 месеца.

Припомняме, че сигнал за изчезването на Миндьо Иванов подават неговите родители на 2 май в Първо РУП – Стара Загора, които не можаха да предоставят тогава негова снимка. В хода на издирването са разпитани близки и познати като вчера родителите на детето предоставиха на криминалистите открита от тях снимка. На нея Миндьо е на 1 година и 2 месеца.В деня на изчезването си момченцето е било облечено с червена блуза с дълъг ръкав и жълти панталони. Бил е обут с черни маратонки. Миндьо е висок около 90 см с черна коса и очи.

ОДМВР – Стара Загора работи по различни версии за изчезването на детето и продължава съвместно с Гражданска защита неговото издирване, както по поречието на река Коленска край селото, от която до момента са претърсени около 12 км, така и покрай нейното корито. Издирвателните действия продължават в посока язовир Раднево.
#

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн