Кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ Ангел Филипов се срещна с жителите на две старозагорски села

STZAGORA.NET


Кандидатът за депутат в Европейския парламент от листата на ПП ГЕРБ Ангел Филипов се срещна днес с жителите на старозагорските села Борово и Самуилово. Заедно с общинския ръководител на партията за Стара Загора Емил Христов, Филипов разговаря със симпатизантите и членовете на местните организации за товаq колко е важно да се гласува на 25 май.

„Нека не позволяваме на онези, които са продали гласовете си, да решат нашата съдба и бъдещето на България“, каза Ангел Филипов. „По времето на управлението на ГЕРБ беше даден ясен знак кой е правилният път и как трябва да се работи. Парите, които Европейският съюз ни даде, бяха вложени, за да живеят хората един по-добър и достоен живот. А колкото повече евросредства влизат в бюджета на Община Стара Загора, толкова по-голяма възможност има да се действа и за малките населени места“, добави Филипов.

„Вотът за ГЕРБ, е глас за развитието ни! Не трябва да губим време, а да работим“, категоричен бе и Емил Христов.

В Старозагорско има 51 села, които имат нужда от реновиране на пътища, на читалища. Нужни са средства и за други текущи ремонти, обясни още Христов. От думите му стана ясно, че въпреки тегленето на заем след заем от страна на сегашните управляващи, нито стотинка не отива за подобни дейности. Емил Христов припомни и за колосалните обещания на БСП, които бяха дадени преди парламентарния вот миналата година, останали си неспазени.

В село Самуилово се похвалиха с повишаване на доверието към ГЕРБ. Членовете на партията са се увеличили спрямо миналата година. Това е поредното доказателство, че единствената алтернатива за развитие е ГЕРБ да застане отново начело на държавата, заявиха жителите на старозагорското село.
#

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн