Наградиха победителите от турнира за Купата на ПП ГЕРБ в Стара Загора

STZAGORA.NET
Новият шампион, след тридневното футболно дерби за аматьори, е „Атлетик”


Кандидатът за депутат в Европейския парламент от листата на ГЕРБ Ангел Филипов участва в награждаването на победителите в традиционния турнир за Купата на ПП ГЕРБ в Стара Загора. Около 50 отбора от цялата област показаха талант и спортен хъс на помощното игрище над стадион „Берое” по време на тридневното футболно дерби.

Топка за професионалисти и купа връчи Ангел Филипов на третия класирал се тим „Спортинг”. В оспорван мач момчетата успяха да преборят конкуренцията и заеха 3-о място, като оставиха „Траките” на четвърта позиция.

Почетното първо място си извоюваха, след оспорван мач, футболистите от „Атлетик”. С майсторска игра пребориха с 4:1 опонента си „Аватар”.

Шампионите отнесоха Купата на ГЕРБ, професионална топка за игра на изкуствен терен и нова екипировка за отбора. Николай Диков, председател на старозагорската младежка организация на партията, връчи наградата на капитана на победителите Красимир Димов.

Поредният футболен фест, организиран от МГЕРБ Стара Загора, продължи 3 дни. Стартът беше даден от кандидат-евродепутатите от листата на ГЕРБ Ева Паунова и Ангел Филипов в петък.

#vvv

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн