413 служители в администрацията, кметове и кметски наместници повишиха своя капацитет

STZAGORA.NET
413 души от общинската администрация – служители, кметове и кметски наместници – бяха обхванати в проекта „Обучения на служителите в Община Стара Загора за повишаване на административния капацитет”. Проведените обучения подобриха професионалната компетентност и ефективността в дейността на служителите, които успяха да надградят ключови компетентности за изпълнение на служебните си задължения, по отношение на екипната работа и успешното преодоляване на конфликтни ситуации в работната среда. Всичко това доведе до по-висока оперативност и ефективност при предоставяне на административни услуги на гражданите и бизнеса. Това обяви на заключителната пресконференция ръководителят на проекта – Цена Велкова, секретар на Община Стара Загора.

Проектът бе по Оперативна програма „Административен капацитет”, съфинансирана от ЕС чрез Европейския Социален Фонд, Приоритетна ос ІІ: „Управление на човешките ресурси”, Подприоритет 2.2. „Компетентна и ефективна държавна администрация”. Специфичните му цели бяха да се подобри квалификацията на служителите в администрацията, кметовете и кметските наместници, както и да се повиши тяхната мотивация на работното място. Бюджетът на проекта бе 87 904,28 лв., а периодът му за изпълнение – 12 месеца, като датата на неговото приключване бе 22 май 2014 година.

Ръководството на проекта изрази своето задоволство и от факта, че всички цели са постигнати и заложените предварителни срокове са спазени.
#vvv

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн