ЗАГОРКА представя разширен формат на платформата си за развитие на местната общност в Старозагорския регион

STZAGORA.NET
На 24 април 2014 г., четвъртък, в Стара Загора ЗАГОРКА ще представи пред медиите програмата си „Загорка Зелен Фонд“ за 2014 г.

На събитието екипът на водещия пивовар у нас ще сподели новини около тазгодишния формат на платформата си за подпомагане на развитието на гр. Стара Загора и областта.

„Загорка Зелен Фонд“ е част от програмата на компанията за корпоративна социална отговорност и устойчиво развитие “Създаваме по-добро бъдеще”. През последните 3 години инициативата се провежда под формата на публичен конкурс за реализиране на зелени проекти на територията на Старозагорски регион. В периода 2011–2013 г. по програмата си ЗАГОРКА е предоставила безвъзмездно над 250 000 лв. за благоденствието на местната общност.

За ЗАГОРКА:

Пивоварна Загорка е създадена преди повече от 110 г. Още от откриването на „Бирарията“ в Ст. Загора от д-р Кожухаров през 1902 г., пивоварната се превръща в символ на града, а Загорка в любимата бира на поколения българи. От тогава до днес нашие майстори-пивовари произвеждат висококачествени марки бира, които българите обичат.

През 1994 г. ЗАГОРКА се присъединява към глобалното семейство на HEINEKEN, което позволява през годините в пивоварната да бъдат инвестирани над 125 млн. евро в модернизация и разширяване на производството. Днес пивоварната в Стара Загора е една от най-модерните в региона на Централна и Източна Европа.

В компанията са заети над 550 души, които са основният актив и двигател на успеха на ЗАГОРКА. Водена от амбицията си да въвежда вдъхновяващи иновации чрез своето уникално портфолио от марки – Zagorka, Heineken, Ариана, Stolichno, Amstel, Desperados, Kaiser и Starobrno, ЗАГОРКА успява да отговори на взискателните вкусове на своите потребители и да им предостави нови изживявания и позитивни моменти.

Като водещ пивовар „Загорка“ АД е ангажирана да развива своя бизнес устойчиво и отговорно, като се фокусира върху областите, на които може да повлияе: вода, СО2, устойчиви ресурси и отговорна консумация.

ЗАГОРКА винаги е била е неразделна част от местната общност на Ст. Загора и региона, за развитието на които компанията активно допринася през последните 20 години. Само за периода 2011–2013 г. ЗАГОРКА е инвестирала над 250 000 лв. в реализирането на проекти за благоденствието на Старозагорска област.

Повече информация за компанията е достъпна на: www.zagorkacompany.bg
#

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн