Кондиционният треньор на “Берое” Пламен Липенски преди мача с “Пирин” (Гоце Делчев): “Те да му мислят”

STZAGORA.NET
- Г-н Липенски, какво е настроението в лагера на отбора предвид поредните победи, които записахте?
- Когато се побеждава, винаги е хубаво. Всички знаем това. Лесно е да се говори дори, когато се побеждава и се върви напред. Съжаляваме само, че не сме в първата седмица, за да зарадваме още повече хилядите ни фенове със сладки победи.

- “Берое” записа доста поредни срещи не само без загуба, но и без допуснат гол. На какво отдавате това?
- На максималната концентрация. Няма значение с кого играем – “Левски”, ЦСКА или “Пирин”, независимо с кой отбор. Ние винаги излизаме да побеждаваме.

- Какво очаквате от мача с “Пирин” предвид ситуацията, в която се намира противникът, който е под напрежение от изпадане?
- Нас не ни интересува кой изпада, кой се бори за нещо друго. Ние гледаме да си вземем трите точки във всеки мач. Да играем добре и радваме нашите привърженици. Положението на “Пирин” не ни интересува. Те да му мислят.

- Очаквате ли мачът да бъде нервен по някакъв начин?
- Не очаквам мач от такова естество. Очаквам нашите момчета да влязат максимално концентрирани и готови. За една хубава победа с повече голове пред нашата публика. Няма от какво да ни е страх. Особено от “Пирин”.

- Освен наказания Иво Иванов и последния контузен Николай Чипев, имате ли други проблеми?
- Чипев има леко разтежение и за този мач няма да успее. Други проблеми няма – всички са в бойна готовност.
#

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн