Билетите за концерта на Лили Иванова в Стара Загора на 12 юни – по 20, 30, 40 и 50 лв.

STZAGORA.NET
След като неотдавна от екипа на Лили Иванова пуснаха в продажба билети за голям концерт в НДК на 6-ти ноември, вече са ясни и още 10 дати на територията на страната за предстоящи концерти.

Националното турне е разделено на 2 основни лъча – пролетен и летен. Първият концерт ще бъде в драматичния театър на град Плевен на 3 юни, следват театрите в Русе (4 юни), Добрич (6 юни), Благоевград (10 юни) и залата на операта в Стара Загора на 12 юни. Билетите в Стара Загора са разделени в 4 ценови категории: от 20, 30, 40 и 50 лв. Продават се онлайн по този линк.

На 11 септември започват есенните концерти на Лили Иванова в летните театри. Началото им ще бъде в Бургас, следва Варна (13 септември), Велико Търново (16 септември), античен театър в Пловдив на 18 септември, а финалът ще бъде за летния театър на град Сандански на 20 септември.

Основната отговорност по репертоара е на китариста и цигулар Ангел Дюлгеров, който работи по новите аранжименти на подбраните песни. Решението за допълнителните 10 дати към графика на турнето е благодарение на партньорството с верига магазини за хранителни стоки – Лидл, които заявиха своята подкрепа към българската музика и българската публика по най-категоричен начин чрез ангажимент към концертите както в страната, така и в София.

“Предстоящите концерти за мен са голяма отговорност и вълнение. Оценявам високо възможността да направим над 10 концерта с музикантите ми – Ачо, Оги, Орли, Еко и Росен – без никакъв компромис като организация и продукция. Благодарна съм на Лидл за подкрепата и очаквам с нетърпение първата си среща с моята публика”, споделя Лили Иванова в сайта на Ивентим.

Билетите за всички концерти се вече в продажба в интернет в мрежата на Ивентим (вижте линка по-горе) и в магазините на Германос, Офис 1, Техномаркет, бензиностанции OMV, т.н.
#

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2023 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн