Областна панорама на професионалното образование и кариерното ориентиране в Стара Загора – 10 и 11 април

STZAGORA.NET
На 10 и 11 април 2014 г. за втора поредна година в Стара Загора ще се проведе двудневна Областна панорама на професионалното образование и кариерното ориентиране. Тя е организирана от Община Стара Загора и е адресирана към всички кандидат-гимназисти, зрелостници, техните родители и представителите на бизнеса.

На панорамата ще се представят училища от Стара Загора, Казанлък, Чирпан, Раднево, Гълъбово, Мъглиж, Николаево, Павел баня и колежи от Стара Загора и София.

Събитието е част от дейността на Община Стара Загора за подпомагане на младите хора да направят своя информиран избор на професии и специалности, съобразени с нуждите на бизнеса в региона.

Отново професионалните и профилирани гимназии, средните общообразователни училища и колежи ще имат възможност да представят своите училища чрез презентации, изделия от практическото обучение, действащи макети, модели и рекламни материали.

Откриването на панорамата е на 10 април от 11.00 ч. в Държавна опера, втори етаж – фоайе.

#

социални бутони


echo
Copyright © 2023 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн