Казанлък: Посланикът на Норвегия и руски кметове идват в началото на април

STZAGORA.NET
По покана на кмета на община Казанлък Галина Стоянова на 4 април в Казанлък се очаква да пристигне на посещение Н.Пр. г-жа Гюру Катарина Викьор, посланик на Кралство Норвегия в Република България. По програма тя има среща с кмета на община Казанлък, председателя на Общинския съвет, заместник-кметовете на общината и главния архитект. След работната среща е предвидено Н.Пр. г-жа Гюру Катарина Викьор да посети исторически и културни забележителности на територията на община Казанлък.

Специално посещение на 6 април в Казанлък предвижда високопоставена руска делегация, която ще вземе участие в Българо-руския бизнес форум, организиран на 7 април. В делегацията са включени кметове на райони в Московска област, кметове на населени места във Воронежка област и Забайкалието, ръководители на бизнес организации. Руската делегация ще осъществи среща с кмета на община Казанлък, с председателя на Общинския съвет и представители на местния бизнес.
#

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн