В Стара Загора ще се проведе първото за годината заседание на Регионалния съвет за развитие на Югоизточния район

STZAGORA.NET
На 27 март (четвъртък), от 11.00 ч. в залата на Областната администрация в Стара Загора започва първото заседание на Регионалния съвет за развитие (РСР) на Югоизточния район на България за 2014 г. То ще бъде водено от областния управител Живка Аладжова, която ще председателства РСР през цялото първо полугодие на 2014 г.

Участие в заседанието ще вземат представители на министерства, областни управители и кметове на общини в Югоизточния район, представители на Областния информационен център в Стара Загора, представители на синдикални и браншови организации, регионални инспекторати по образованието, регионални служби по заетостта, НПО, както и представители на академичната общност.

На срещата ще бъде представена обобщена информация за напредъка в хода на операциите по оперативните програми (2007-2013 г.) в Югоизточния район към месец март 2014 г. Ще се акцентира върху проекта на Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“ 2014-2020 г.
#vvv

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн