68-годишен водач предизвика катастрофа в Стара Загора, пътник е с опасност за живота

STZAGORA.NET
На 24 март около 09:50 ч по бул. „Св. Патриарх Евтимий” в посока юг се е движил т.а. „Опел Комбо”, управляван от Й.Г. на 68 години от Стара Загора. До бензиностанция „Еко” водачът извършва маневра „завой наляво” от най-дясната пътната лента, без да пропусне движещото се от лявата му страна пътно превозно средство и е блъснат от движещия се в посока юг от най-лявата пътна лента л.а. „Пежо 306”, управляван от С.С. на 49 години от Стара Загора.

От удара водачите и на двата автомобила са получили леки натъртвания. Прегледани са и са освободени без опасност за живота, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР – Стара Загора.

Возещият се в „Опел Комбо” 50-годишен мъж от с. Пшеничево е получил фрактура на прешлен от гръбначния стълб. Настанен е за лечение с опасност за живота. Нулеви показания е отчел дрегерът при тестването и на двамата водачи за употребата на алкохол.
#

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн