Георги Първанов в Казанлък: “Ще търсим взаимодействие с други формации, изходът от кризата не е само ляв или десен”

STZAGORA.NET

Институциите в България са в остър конфликт. Той се вижда във всяка стъпка, която предприемат управляващите и това влияе негативно върху развитието на страната. Това заяви днес пред журналисти в Казанлък президентът Георги Първанов (2002–2012). Като пряко доказателство на думите си той посочи последния скандал, разтърсил държавата около назначенията на ново ръководство на ЦИК. „В случая с ЦИК президентът според мен не подходи прецизно. Колкото и да съм критичен към ДПС трябва да призная, че в случая те бяха ощетени”, каза той.

Георги Първанов коментира и очакванията си за представянето на АБВ на предстоящия евровот, както и перспективите пред гражданската инициатива: „Нашата амбиция е да отворим чадъра на идеите. Ще търсим взаимодействие с други политически формации, защото изходът от кризата не е само ляв или десен. Аз смятам, че ние ще получим един силен резултат на евроизборите. Идвам от Стара Загора, където снощи усетих подкрепата на хиляди граждани от региона и вярвам, че така ще бъде и за в бъдеще.
#

бутон за социални мрежи

1 коментар on “Георги Първанов в Казанлък: “Ще търсим взаимодействие с други формации, изходът от кризата не е само ляв или десен””

  • dimo wrote on 22 март, 2014, 20:04

    България има нужда от обединение, за да може да прогресира в тази тягосна обстановка, в която се намира. Да държим
    здраво на БЪЛГАРСКОТО И ДА СЕ ОБЕДЕНИМ – ЗА ЕДНА СИЛНА БЪЛГАРИЯ!


echo
Copyright © 2023 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн