ПП ГЕРБ започна отчетно-изборните си събрания в Стара Загора и общината

STZAGORA.NET
Структурата на ГЕРБ в старозагорския квартал „Железник” постави началото на цикъла от отчетно-изборни събрания, които ще се проведат до края на месец април, във всички квартални организации в Стара Загора и селата от общината.

Гости на събранието бяха народният представител Пламен Йорданов, ръководителят на общинската организация на ГЕРБ Емил Христов и Ангел Филипов, който е номиниран от старозагорската организация за кандидат за евродепутат.

Започваме със ГЕРБ – „Железник”, защото считаме, че организацията е една от най-подготвените и работещите в града, подчерта Емил Христов. За всички нас е важно освен оценка за свършеното и избор на ръководство на кварталната структура, да се заредим с енергия и да продължим напред за едни успешни за ГЕРБ европейски избори.

По време на събранието бе направен отчет за свършеното от секретаря на организацията Гино Гинов. Сред акцентите е увеличаването на членската маса на ГЕРБ в квартала, активната политическа и обществена дейност, която развива клубът. Сред посочените дейности бяха грижите и помощта, които се оказват на децата в два от малките групови дома разположени в квартала, подкрепата за провеждането на концерти и фестивали, традиционното почистване на паметника на загиналите в джуранлийския бой от 1877 г. край село Калитиново и др.

Избраното ново ръководство на ГЕРБ – „Железник” е в състав: секретар – Гино Гинов и членове Мариaна Кръстева, Стефка Нанковска, Теодора Крумова и Димо Димитров.
#

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн