Максим Бехар в Давос: Истинските PR експерти никога не остаряват

STZAGORA.NET

12 март 2014 г., Давос, Швейцария. „Успешните PR експерти никога не остаряват“, каза Максим Бехар днес на Световния комуникационен форум в Давос по време на ексклузивна презентация, която организаторите бяха нарекли „Истинската история на един истински лидер“. „Животът е толкова динамичен, че дори ако само един ден решиш да останеш извън потока от новини, извън грижите за твоите клиенти, дори да ти е писнало и да искаш да си починеш един ден, на следващия ден може да се събудиш „извън играта“, допълни Бехар.

Максим Бехар аргументира своята дефиниция за PR – „Да казваш истината така, че хората да я харесат“, и подчерта, че най-важната дума в нея е „истината“. Той разказа редица случки от богатата си професионална биография през последните 20 години, откакто е в бизнеса.

По време на презентацията Бехар отговори на десетки въпроси от препълнената зала, в която бяха и председателят на Българската асоциация на ПР агенциите Николай Неделчев, и председателят на Българското дружество за връзки с обществеността Александър Христов.

Тази година в Давос участват близо 200 представители на 37 държави от всички континенти. Обсъждат се важни въпроси на модерните комуникации, като акцентът е върху социалните медии и корпоративната социална отговорност. На форума в Давос презентации имаха и световни експерти като Пол Холмз, Ерик Мейлард, Ларс Хилз, Виржиния Колидо, Джани Каталфамо, Майкъл Амбьорн, Стюарт Брус, Сергей Зверев, Арди Колах, както и откривателят на електронния знак за „усмивка“ – тире с две точки и скоба, Скот Фелман.

За Максим Бехар
Максим Бехар e основател и изпълнителен директор на M3 Communications Group, Inc., с повече от 25 години богат опит в областта на публичните комуникации. Той е творческа личност с влияние в българския политически и бизнес живот. От януари 2012 г. Максим Бехар управлява офиса на Hill+Knowlton Strategies в Прага, Чехия, а от 2013 е вицепрезидент на Световната асоциация на PR агенциите (ICCO).
http://www.maximbehar.com

За World Communications Forum
World Communications Froum в Давос има за цел да събере на едно място специалисти и иноватори в областта на комуникациите и да предостави платформа за обмяна на идеи и обсъждане на практики, тенденции и стратегии.
http://www.forumdavos.com/
#

nov

споделяне във facebook

Напишете коментар


echo
Copyright © 2019 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн