Гери ще пее в концерта на финалистите от „Шоуто на Слави“ в Стара Загора на 30 март

STZAGORA.NET

Четвъртокласничката от Начално училище „Димитър Благоев“ в Стара Загора Гергана Тодорова, която се представи блестящо в „Шоуто на Слави“, ще пее пред старозагорска публика на 30 март от 18.00 ч., в залата на оперния театър. Входът за залата ще бъде само с покани.

Концертът, в който ще се представят всички финалистки от кастинга за „Сценична партньорка на г-н Андреев“, ще се състои със съдействието на кмета Живко Тодоров. Освен самият г-н Андреев в него ще участват и останалите звезди от шоуто – актьорите и музикантите от Ку-ку бенд.

Гери вече е известна на публиката в родния си град заради изявите си с Вокална школа „Звездопад“ при читалище „Г. Бакалов“. Има участия в много концерти, фестивали и конкурси, и получава силни аплодисменти заради таланта и излъчването си на сцената.
#gerb

споделяне на връзка

3 коментари on “Гери ще пее в концерта на финалистите от „Шоуто на Слави“ в Стара Загора на 30 март”

  • Розичка wrote on 11 март, 2014, 17:40

    А тези покани дават ли се и на обикновени граждани на Стара Загора?

  • Снежана Стоянова wrote on 12 март, 2014, 12:56

    Как може човек да си вземе покана?

  • Радост wrote on 20 март, 2014, 8:32

    Здравейте! Интересувам се за поканите за концерта на Гергана Тодорова в Стара Загора. От къде мога да се снабдя с такива покани или билети? Благодаря!


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн