Отново работа за строители в Израел – с изпит! Без комисиона за посредничество

STZAGORA.NET
Агенцията по заетостта продължава да набира строителни работници за временна заетост в Израел, съгласно подписаната Спогодба между Правителството на Република България и правителството на Държавата Израел за набиране и осигуряване на временна заетост на граждани на двете страни. Израел търси наши работници по трудов договор с описани условия за: кофражисти (индустриален строителен кофраж, дървен кофраж) арматуристи, облицовки и настилки и мазачи Разчитането на строителни планове е задължително; работници за керамични облицовки по подове и стени (фаянсяджии), мазачи.

Кандидатите трябва да отговарят на следните изисквания: да са български граждани; да са на възраст между 25 и 50 години; да не са работили в Израел;-да нямат първа степен роднини, които да работят в Израел (с изключение на братя и сестри);да не са осъждани; да са медицински и физически подходящи за усилена работа в строителния сектор, при израелските климатични условия, включително и за работа на височини;

- да не страдат от следващите заболявания: туберкулоза, хепатит, сифилис, гонорея, СПИН.

Отпада изискването за доказване на образование и трудов стаж! Всички кандидати ще се явят на интервю и практически изпит по заявените от тях професии в София по определен график. По време на изпита ще четат чертеж и ще изпълняват задача за 1 час. Минималната прогнозна месечна заплата на строителните работници в Израел е приблизително 1500 USD (1 щатски долар = 3.8 шекела) за 211 работни часа месечно. За всеки час извънреден труд се заплаща допълнително.

Повече информация относно условията за живот и работа в Израел може да намерите на http://www.az.government.bg За периода на заетостта на българските работници ще бъде осигурено подходящо жилищно настаняване и допълнителни придобивки срещу минимални удръжки и медицинска застраховка с резюме на застрахователната полица на разбираем за работника език.

Българските работници трябва да покрият разходите си за полетите до и от Израел. Те заплащат и разходите за медицинско свидетелство, свидетелство за съдимост, преведени на англ. език, транспорт в България при явяване на изпит.

Желаещите да кандидатстват по това предложение трябва да представят в местните бюра по труда следните документи:
1. Заявление по образец (по образец от Бюро по труда),
2. Свидетелство за съдимост за работа в чужбина,
3. Копие на лична карта.

Документи се приемат постоянно!

За клиенти на Бюро по труда – Стара Загора за документи и информация – стая 102, П. Донев
#

сподели ме

1 коментар on “Отново работа за строители в Израел – с изпит! Без комисиона за посредничество”

  • Анонимен wrote on 11 октомври, 2014, 21:30

    Добре е, като сравним с България. Не съм паднал от 1000 евро надолу.


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн