Неповторим 8-ми март за дамите подготвят в Park Mall

STZAGORA.NET
Как да се сдобием с повече самочувствие и магнетизъм? Как да изглеждаме и да се чувстваме по-добре? На 8 март Park Mall ще ви даде правилния отговор, защото съвместно със списание Glamour организира вълшебен ден за всички дами, включващ безплатни бюти консултации, грим и прически от професионалисти в областта. Събитието ще се проведе в централния форум на търговския център от 12:30 ч. до 18:30 ч.

За представителките на нежния пол ще се погрижат специалистите от Vichy, които ще провеждат дермотестове на място. На щанда на Vichy всяка дама ще може да получи експресен дермо-анализ, който включва ниво на хидратация на кожата, анализ на тена (за определяне на най-подходящ слънцезащитен фактор), анализ на стареенето и др. Експертите съветват дамите да се подложат на анализа без грим, но дори ако имат такъв, резултатът може да се интерпретира, взимайки предвид наличието му. Всички желаещи ще могат да се запознаят по-подробно с подходящата за тях грижа в аптека Subra в Park Mall, където от 7-ми до 9-ти март продуктите на Vichi и La Roche-Posay ще се предлагат с 20 % отстъпка.

За първи път в Стара Загора ще гостува и топ цветовият консултант Светла Михайлова. Цветовият анализ е все по-популярен сред звездите от шоубизнеса у нас, защото чрез подбора на използваните в облеклото и грима цветове /препоръчани от имидж консултанта/ можете да подчертаете най-доброто от това, което притежавате. Целта на цветовия анализ е да установи какви нюанси на цветовете разкриват и подчертават индивидуалната красота на човека. Според характеристиките си, цветовете са групирани на зима (студени, ярки, наситени), лято (студени, светли, пастелни), есен (топли, пастелни, наситени), пролет (топли, ярки, светли). Носейки ‘своите си’ цветове, човек изглежда по-млад, има здрав и свеж вид, чувства се уверен и, не на последно място, носи радост на хората, с които общува. С помощта на Светла Михайлова ще разберете към кой цветови тип спадате, както и ще получите професионален съвет коя цветова палитра да следвате.

За всички, които смятат, че нямат достатъчно време в своето ежедневие, за да отделят специално внимание на външния си вид, стилистите от Арлет са подготвили кът за ‘5-минутни’ прически. Там екипът на модния салон ще преобрази експресно дамите, за да се почувстват специални на своя празник. Огнян Заимов дава в аванс съвет за постигане на бърз и ефектен стил: „За модерна прическа косата се оставя да изсъхне, след като е измита. Сплита се , след което плитките се минават бавно с преса, няколко пъти. После се разплитат и готово. Използват се пръстите за разресване на косата. Накрая се нанася лак за оформяне.”

И още – грим от професионалния мейк-ап специалист Васил Станишев ще бъде поредният подарък за посетителките на търговския център в празничния ден, за да могат да си тръгнат от Park Mall още по-прекрасни и усмихнати.

Изненадите обаче не свършват дотук! Организаторите са подготвили и томбола с награди. На всеки кръгъл час по време на събитието, без да е необходимо да са пазарували, дамите могат да спечелят повече от страхотни подаръци: ваучер за покупки на стойност 70лв. от Gianni, колие с кристали Swarovski от Oliver Weber, спортни обувки от Tempo Sport, кутия за бижута от Vip Style, колани и кутия за бижута от АРТ- 93, ваучер за покупки на стойност 50 лв от JOY OPTICS, ваучер за покупки на стойност 50лв от Tendenz, ваучер за -30% отстъпка при покупка от Tally Weijl.

Допълнителна информация за събитието може да бъде намерена на сайта www.parkmall-sz.com и в страницата на Park Mall във Фейсбук.
#

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн