Ресторантьори и хотелиери се обявиха против кафе-машините на открито в разговор с Живка Аладжова

STZAGORA.NET

„Ще инициирам административни процедури и срещи с директора на Българската агенция по безопасност на храните и с ресорния заместник-министър по проблемите, които изложихте пред мен”, каза областният управител Живка Аладжова на председателя на Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите Иван Михалев и представители на сдружението, които изложиха два основни проблема пред областния управител Живка Аладжова.

„Кафе-машините са разположени по улиците, а по цял свят тези машини се разполагат в помещения, освен това голяма част от тези кафе автомати не са пригодени за работа на открито”, казаха представителите на Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите пред областния управител Живка Аладжова. Според тях в павилионите, където се продават вестници, се продават и хранителни стоки. Те изразиха съмнения за спазването на санитарно-хигиенните изисквания в тези търговски обекти.
#

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн