Звездите от най-новата българска кинопродукция „Живи легенди” посрещат зрителите в Park Mall

STZAGORA.NET
Ники Илиев, Саня Борисова-Илиева, Орлин Павлов и Любо Ковачев ще очакват феновете на новото българско кино в Park Mall на 27-ми февруари, от 19.00ч. до 20.30ч. пред кино Арена! Посетителите ще могат да се снимат с тях, да получат автограф или да ги разпитат за интересни факти, свързани с най-свежото българско филмово заглавие- „Живи легенди”!

„Живи легенди“ е вторият филм на Ники Илиев, който дебютира с успешния „Чужденецът“ преди две години. В главните роли на новата продукция са Орлин Павлов, Яна Маринова, Любо Ковачев, Саня Борисова- Илиева и самият Ники Илиев. „Живи легенди“ излезе на екран за Денят на влюбените, а актьорският екип тръгва на турне из кината Арена, за да се срещне със зрителите в отделните градове.

„Живи легенди“ е съвременна комедия с приключенски привкус, проследяваща действията на Павел (Орлин Павлов), който се събужда с частична амнезия след тежък инцидент. Богатият управител на елитна банка не си спомня нищо след абитуриентския бал и заминава за Балчик, за да открие старите си приятели. Животът обаче си е поиграл с тях и ги е заставил да направят редица компромиси с младежките мечти и амбиции. Необремененият и по детски мислещ Павел решава да ги върне към тинейджърските им години, като ги забърква в поредица от щуротии, които преобръщат живота им по неочакван дори и за него начин.
#

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн