Благотворителни събития в Стара Загора през месец февруари: пиеса, два концерта със звезди на поп-музиката и концерт на Ансамбъл “Загорче”

STZAGORA.NET
Освен месец на влюбените и виното, февруари се оказа и месец на благотворителността в Стара Загора. В офиса на Обществения дарителски фонд в града се получават множество запитвания за събитията, организирани от различни институции. По тази причина оттам систематизираха информацията в следния вид (подредбата е по дата на провеждане до края на месеца):

На 14 февруари 2014 г. Младежки общински съвет (МОС) спази традицията да обвърже свое представление с благотворителна кауза. Младите хора сложиха символичен вход 2 лева за пиесата „Издирва се любов”, с която отбелязаха Деня на влюбените. След края на представлението младежите обявиха, че са събрали 292 лв. Средствата са за продължаващо лечение на Габриела Терзиева (17 г.) от Стара Загора. Парите са преведени по сметка.
https://www.facebook.com/events/261382644023766/?fref=ts

На 22 февруари 2014 г., от 19 часа в спортна зала „Иван Вазов” ще се проведе благотворителен концерт с участието на известни изпълнители като Орлин Горанов, Марияна Попова, Поли Генова, Теди Кацарова, Дует „Шик”. Вход: 5 лв.
Благотворителното събитие е в подкрепа на кампанията за борба с хепатита организирана от Фондация „Христо Гешов”. В Стара Загора обаче ще е малко по-различно, тъй като с част от събраните средства от концерта ще се подпомогне Добромир Цанев, който е носител на вируса хепатит и чака за трансплантация на нов черен дроб.
https://www.facebook.com/Hristo.geshov

* * *

На 23 февруари 2014 г. от 19 часа в Държавна опера Стара Загора ще се проведе благотворителен концерт с участието на Поли Генова и ЛаТиДа, Орлин Павлов, Били Хлапето, Михаела Филева и много други старозагорски изпълнители. Вход 3 лв.
Концертът се организира в подкрепа на Мадлена Стоилова (Меги), която е в будна кома следствие на внезапен мозъчен кръвоизлив. Средствата са за продължаващо лечение и престой в хоспис, където за нея се полагат 24-часови грижи.
https://www.facebook.com/events/289442144543407/?ref=ts&fref=ts

* * *

На 27 февруари 2014 г. от 19 часа в Държавна опера Стара Загора ще се проведе благотворителен концерт на Ансамбъл „Загорче”. Вход: 6 лв./ 20 лв. По време на концерта, във фоайето на Операта, ще има и благотворителен базар на ръчно изработени предмети и украшения.
Средствата са за продължаващо лечение за стимулиране на очния нерв на Веселина Господинова (16 г.), която има диагноза хипоплазия на макулата и непълна атрофия на зрителния нерв. Организатори на дарителската кампания „ФЕВРУАРИ – Месец на Веси” са: СНЦ „Моята еОбщина”, Ансамбъл „Загорче”, Обществен дарителски фонд – Стара Загора, Държавна опера Стара Загора с подкрепата на Община Стара Загора.
https://www.facebook.com/events/583361501742188/
#

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн