ГЕРБ Стара Загора зарадва членовете на Районната организация на глухите в града

STZAGORA.NET

Около чисто нов 32-инчов телевизор „Samsung” ще се събират посетителите на Районната организация на съюза на глухите в Стара Загора. Над 40 души посрещнаха с искрена радост дарението, направено днес от ПП ГЕРБ в областния град.

30-годишният стар телевизор, който ги е информирал и развличал години наред, беше заместен с новата и модерна придобивка броени минути след като общинският председател на ГЕРБ Стара Загора Емил Христов и общинският съветник Диян Димитров разопаковаха подаръка в залата на клуба.

„Радваме се, че имаме възможност да направим нещо хубаво за вас! – сърдечно поздрави членовете на организацията Емил Христов. – Надявам се, че тази наша среща няма да е последна, защото много държим да бъдем свързани с хората на Стара Загора. Държим да бъдем заедно – да правим града си едно все по-хубаво място за живеене“. С пожелание от новия телевизор да се научават само добри новини за Стара Загора и България се обърна към тежко чуващите хора и общинският съветник от ГЕРБ Диян Димитров.

В клуба на Районната организация на глухите в Стара Загора се събират почти всяка вечер около 70 глухи и тежкочуващи. Мария Каварджикова, координатор на сдружението, сподели, че подаръкът идва точно навреме и ще бъде използван постоянно. Тя връчи на Емил Христов и Диян Димитров благодарствено писмо от името на организацията и им пожела здраве, късмет и успехи.

Каварджикова отправи и специална покана към ръководството на ПП ГЕРБ Стара Загора да гостува на някой от традиционно отбелязваните с пъстри тържества празници, които си организират в клуба.

Организацията тази година отбелязва 80-годишен юбилей, а членовете й в област Стара Загора наброяват около 400 души.
#enl

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн