Областният управител Живка Аладжова ще бъде патрон на поетични вечери в 11-те общини

STZAGORA.NET

„Трябва да ценим историята, културата, творчеството, да го съхраняваме и да го предаваме на идните поколения”, каза областният управител Живка Аладжова в разговор с председателя на читалище „Николай Лилиев 2005” Крум Георгиев (вляво на снимката) и поета Таньо Клисуров (вдясно). Крум Георгиев запозна Областния управител Живка Аладжова с дейността, която се извършва в читалище „Николай Лилиев 2005”. Многобройни са реализираните инициативи, свързани с организирането на поетични вечери и фолклорни фестивали.

Председателят на читалище „Николай Лилиев 2005” сподели желанието им съвместно с Дружеството на писателите да организират поетични вечери във всички общини в област Стара Загора и покани областния управител да стане патрон на тази инициатива. Областният управител Живка Аладжова сподели, че приема с удоволствие отправената покана и ще съдейства за провеждането на поетичните вечери в различните населени места в област Стара Загора.
#

бутон за социални мрежи

1 коментар on “Областният управител Живка Аладжова ще бъде патрон на поетични вечери в 11-те общини”

  • Август Траянов wrote on 15 януари, 2014, 10:58

    Кога ще бъде поетичната вечер в Стара Загора!?


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн