Напълно обновени, три детски заведения отварят врати в община Казанлък

STZAGORA.NET

Съгласно Инвестиционната програма на Община Казанлък, със средства от общинския бюджет за 2013 г., напълно обновени са две големи детски заведения в Казанлък. Това са ЦДГ № 8 „Юрий Гагарин“ и Дневна детска ясла № 5“Детелина“. И в двете детски заведения е извършено проектиране и внедряване на мерки за енергийна ефективност, като изпълнителите са избрани след провеждане на процедури по Закона за обществените поръчки. Тъй като обектите са IV категория, проведена е обществена поръчка и е избран строителен надзор.

На 15 януари 2014 г., сряда, от 16.45 часа, официално ще бъде открита ремонтираната и обновена сграда на ЦДГ № 8 „Юрий Гагарин“, като тържеството ще се състои пред централния вход на детското заведение.

На 21 януари 2014 г., вторник, от 16.30 часа ще се състои официалното откриване на реновираната сграда на ДДЯ № 5 „Детелина“.

На 16 януари 2014 г., четвъртък, от 10.30 часа ще бъдат открити новите помещения на детската градина в с. Кънчево, намиращи се на приземния етаж на училището в населеното място. Тъй като сградите на ОУ „Св.св. Кирил и Методий“ и на детската градина в с. Кънчево се намират в непосредствена близост една до друга, бе извършен цялостен ремонт на приземния етаж на училището за нуждите на детското заведение. Строително-ремонтните дейности са осъществени със средства от бюджета на Община Казанлък.
#

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн