Бюрото по труда набира младежи до 29 г. за обучение по хлебарство и сладкарство

STZAGORA.NET
Бюро по труда – Стара Загора уведомява, че е открита процедура за подбор на представители на целевата група по схема за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ: „Ново работно място”.

Проектът цели предоставяне на професионално обучение по професия „хлебар-сладкар, специалност „производство на хляб и хлебни изделия” на 24 младежи до 29 г. от Стара Загора и осигуряване на заетост на всички успешно приключили обучението лица във ЕТ “Витон – Дарина Димитрова” за срок от 12 месеца.

Кандидатите трябва да отговарят на следните изисквания:

* младежи до 29 г., регистрирани в ДБТ
* образование – минимум средно.

Документи за кандидатстване:

• Заявление – получава се в ДБТ от трудовия посредник;
• Служебна бележка от ДБТ, удостоверяваща регистрацията, както и нейната продължителност;
• Автобиография;
• Документ за завършено образование (ако е приложимо)

Заявления за кандидатстване се подават до 23.01.2014г.

Заинтересованите лица могат да получат консултации в периода от 07.01.2014 г. до 23.01.2014 г. от 08:30 до.17:00 ч. в отдел “Посреднически услуги” в ДБТ – Стара Загора, ул. “Стефан Караджа” № 8 етаж 1, стая № 103.

До една седмица след изтичане на срока за подаване на документите за кандидатстване, на Информационното табло в Бюрото по труда ще бъде съобщено кои от кандидатите се допускат до интервю, дата, място и час на провеждане.

До една седмица след провеждане на интервю с потенциалните кандидати се изготвя Окончателен списък на одобрените лица, който ще бъде изложен на Информационното табло в Бюрото по труда.
#gerb

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн