Дарители отново подкрепиха кампанията „Коледа в Казанлък“

STZAGORA.NET

В навечерието на Рождество Христово Община Казанлък стартира за трета поредна година инициативата „Коледа в Казанлък”. Кампанията бе свързана с по-мащабната коледна украса на града и със създаване на истинско празнично настроение и радост на казанлъчани.

С финансови дарения за коледно-новогодишните празници се отзоваха 11 фирми. Това са „Би Си Ай Казанлък Холдинг” ЕООД; „Казанлък хляб“ ООД – с. Розово, „Хлебопроизводство Казанлък” ЕООД; „Катекс” АД; „Сервиз комплект“ ЕООД; „Йоги 5” ООД; ЕТ „Емил Гаджев“; „М+С Хидравлик“ АД; „Шипка лес“ АД; „Булпаст–К“ ООД; „Мончев 90” ООД.

Благодарение на всички тези фирми и на хората, които ги ръководят, в Казанлък бе сътворена истинско коледно вълшебство от светлини и празнична украса, от веселие и тържественост.

Отделно от това на сцената под открито небе се изявяваха формации от народни читалища и училища от цялата община, които създадоха празнично настроение със своите талантливи изпълнения. В първите минути на 1 януари 2014 година площад „Севтополис“ едва успя да събере всички желаещи да се включат в общоградското веселие. Народни песни и кръшни български хора се извиха в центъра на града под звуците на оркестъра към Ансамбъла за народни танци и песни „Искра“.

Кметът на община Казанлък Галина Стоянова благодари на хората, които приеха присърце каузата за добротворство и я подкрепиха. Нека Новата 2014 година да е честита, благодатна и успешна за всички, които живеят и милеят за Казанлък.
#

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн