Надежда Груева ще ръководи Регионалната библиотека “Захарий Княжески”

STZAGORA.NET
Надежда Груева ще оглави старозагорската Регионална библиотека “Захарий Княжески” в първия работен ден на 2014 г., съобщи сайтът на Радио Стара Загора radio-sz.net. Заповедта за встъпване в длъжност е с дата 2 януари и е подписана тази сутрин в община Стара Загора.

Новоизбраният директор поема поста след спечелен конкурс. На него са се явили двама кандидати, след като настоящият директор Снежана Маринова не е била допусната поради несъответствие с изискванията за вид и степен на образование за заемане на длъжността. На второ място комисията по избора е оставила Дарина Кондратцева от отдел “Изкуство” на Регионалната библиотека.

Надежда Груева е завършила ВТУ “Св. Св. Кирил и Методий”, специалност “Библиотекознание и библиография”, и Софийския университет – специалност “Българска филология”. От 1999 г. работи в библиотека “Родина” в Стара Загора.
#

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн