Предстоящи събития в Стара Загора 18-21 декември

STZAGORA.NET
Днес от 18.00 ч. в изложбена зала „Л.Байер“ се открива Коледна изложба, организирана от Община Стара Загора и регионалното представителство на Съюза на българските художници.

19 декември /четвъртък/

В 17.30 ч., в зала „Фоайе” на Общината ще се проведе литературно четене на старозагорски поети под наслов „Коледни звезди”.

От 18.00 ч. в Регионална библиотека „Захарий Княжески”започва концерт „За Коледа – най-хубавите песни” на Вокално студио „Усмивки” и Смесен хор „Родина” при НЧ „Родина 1860″.

На площада пред НЧ „Св. Климент Охридски” читалищните формации ще изнесат концерт „Бог се роди” от 18.30 ч.

В 19.00 ч. на сцената на Държавна опера Стара Загора представя операта „Дидона и Еней”на Хенри Пърсел.

От 17 часа Спортен клуб по лека атлетика „Берое” ще награди десетте най-добри лекоатлети и техните треньори в Парк хотел Стара Загора.

20 декември /петък/

На 20 декември от 18.00 часа в залата на Младежкия дом ще се проведе традиционно Коледно парти на Младежки Общински съвет с децата от Домовете за отглеждане и възпитание на деца лишени от родителски грижи в Стара Загора.

На 20 декември от 18.00 часа в залата на Драматичен театър „Гео Милев“ с представлението „Полет“ ще бъде отбелязана 38-та годишнина на Балетна школа „Родина“. Постановката е на Снежана Дескова, а входът е свободен.

От 19.00 ч. на сцената на Оперния театър започва голям Коледен концерт-спектакъл с участието на солисти, балет, хор, оркестър на Държавна опера Стара Загора и балетни школи от града.

21 декември /събота/

15 години Представителен юношески народен хор „Жарава”
18.00 ч. Драматичен театър

„Ой, Коледо, мой Коледо”- концерт на Общински фолклорен ансамбъл „Загоре” и Професионален фолклорен ансамбъл „Странджа” гр. Бургас
19.00 ч. Оперен театър

22 декември /неделя/

Фестивал на Коледно – новогодишната традиция
10.30 ч. НЧ „Иванка Терзиева 1927″ с. Богомилово
#

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн