“Берое” отбор, a Хубчев треньор на 2013 в Стара Загора

STZAGORA.NET
BEROE.BG

Капитанът на "Берое" Георги Андонов взе от името на колегите си приза за отбор на годината

ПФК „Берое“ бе определен за Отбор на 2013 г.(колективни спортове) на Стара Загора, а наставникът на тима Петър Хубчев бе избран за Треньор на 2013 г. на Стара Загора на традиционния „Бал на спортиста“, организиран от Община Стара Загора. Церемонията се състоя тази вечер (17 декември) в новата общинска спортна зала „Иван Вазов“.

Клубът бе представен от Изпълнителния директор и Председател на СД Илко Русев, Иван Иванов (Член на Съвета на Директорите), Стелиян Попчев (Административен директор), Ваня Джаферович (Директор „Маркетинг и реклама“), капитана на отбора Георги Андонов и неговия колега Георги Динков.

Капитанът на отбора Георги Андонов взе от името на колегите си приза за отбор на годината, който още утре ще намери мястото си в Музея на спортната слава на „зелените“ на стадион „Берое“.

За Спортист на Стара Загора бе определен Стилиян Петров (карате).

Наградата за треньор на годината на Петър Хубчев, който е в чужбина, от негово име взе административният директор на „Берое“ Стелиян Попчев. Това е втори приз от Стара Загора за Хубчев, след като на Празника на града Пети октомври той стана и Почетен гражданин на Града на липите, поетите и правите улици заради приноса му към спорта в Стара Загора.

„Берое“ изпраща една от най-успешните си години със спечелването на Купата и Суперкупата на България, и съвсем заслужено спечели в категориите. За последно „Берое“ отново спечели „дубъл“ в категориите през 2010 г., когато отново завоюва Купата на България. Клубът бе избран и за „Отбор на века“ през годините. Всички отличия са изложени в Музея на футболната история на „Берое“.
#

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн