ПП ГЕРБ и Дядо Коледа донесоха подаръци за децата от петте Малки групови дома в Стара Загора

STZAGORA.NET

Броени дни преди Коледа всяко едно от децата в петте Малки групови дома в Стара Загора получи желани коледни подаръци. Те са осигурени от старозагорските народни представители от ПП ГЕРБ и общинското ръководство на партията.

Тази година коледните изненади бяха изцяло съобразени с желанията на малчуганите, написани в писмата до Дядо Коледа, което предизвика истинско изумление и радост сред децата. Сред подаръците имаше зимни спортни екипи, ботушки, часовници, кукли, влакчета и коли с дистанционно управление, MP3 плейъри, забавни игри и лакомства.

На 18 декември (сряда) от 18.30 часа в Драматичен театър „Гео Милев” за трета поредна година ще се проведе коледен концерт под мотото ”Заедно не сме различни”. Организатор на проявата е младежката организация на ГЕРБ – Стара Загора. Всички талантливи деца от домовете за деца, лишени от родителска грижа и центровете за настаняване от семеен тип ще се качат на сцената, за да бъдат част от празника. Входът за събитието е свободен!

#

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн