Изгоря домът на кмета на с.Коларово, Областният управител Живка Аладжова се ангажира да му помогне

STZAGORA.NET

Областният управител Живка Аладжова се ангажира да помогне за по-бързото възстоновяване на пострадалия при пожар дом на Георги Тенев, кмет на село Коларово, община Раднево. Огънят е изпепелил покривната конструкция, част от сградата и почти цялата покъщнила на семейството.

Живка Аладжова отиде в с.Коларово, за да изрази лично съчувствие на пострадалото семейство и да направи оглед на пораженията след възникналия пожар в дома на селския кмет.

“Това, което се е случило, е крайно неприятно, но най-важното е, че няма човешки жертви – каза Аладжова при срещата си с Георги Тенев. – Дойдох тук лично да изразя съчувствието си от сполетялото Ви нещастие и да преценя как да помогна. Сега е най-важно е да насочим усилията си в посока къде ще живеете и да мобилизираме средства за възстановителни дейности по дома Ви. При стегната организация и при наличие на съвременни технологии за строителство предполагам, че в рамките на 10 дни ще имате покрив над главите си. Ангажирам се да намеря строителна организация, която да откликне незабавно и да помогне за възстановяването на дома Ви” – допълни Областният управител.

На срещата с Георги Тенев присъства и д-р Юлиян Илчев, кмет на Община Раднево.

#

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн