РАО “Тракия” прие за членове две нови общини – Асеновград и Поморие

STZAGORA.NET

Областният управител Живка Аладжова бе символичен домакин днес на Разширеното заседание на Управителния съвет и работна среща на кметовете, членуващи в Регионална асоциация на общините “Тракия”.

“За мен е чест да присъствам на Разширеното заседание на Управителния съвет и на работната среща на кметовете от Регионалната асоциация на общините „Тракия” – приветства форума Областният управител. – С моето символично домакинство давам ясен знак за важността на диалога между местна и централната власт. Вярвам, че днешната дискусия по актуалните проблеми на местните власти може да бъде емблема на активен диалог и добро сътрудничество”, каза Живка Аладжова.

На заседанието бяха приети две нови общини, подали документи за членство – Асеновград и Поморие, проведе се дискусия по актуални проблеми на местните власти, както и се представиха резултатите от посещението на наша делегация в Йордания.

Сред присъстващите бяха заместник-областни управители от Югоизточния планов регион, ръководството на партньорската Асоциация на общини от Източна и Западна Тракия “Тракиякент”, Турция, и почетния консул на Кралство Йордания в България д-р Хасан Бармауи.
#

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн