Безплатни забавления за децата през декември в Парк-мола в Стара Загора

STZAGORA.NET
И тази година малчуганите в Стара Загора ще могат да станат част от коледния дух в Park Mall, където за тях се организират традиционно зимни забавления и различни събития.

Още в началото на декември най-малките имаха възможност да вземат участие в две дарителски кампании.

До 15-ти декември в Park Mall , със съдействието на кино Арена, протече инициативата ‘Филм флашбек’, в която децата можеха да вземат плакат от любим филм, а родителите- да дарят средства в подкрепа на националната благотворителна кампания на Българския червен кръст ‘Топъл обяд’.

От 10-ти до 12-ти декември гигантският подарък на Cartoon Network посети търговския център, за да напомни на децата, че най-големият подарък е този, който даваш. В първа по рода си национална дарителска кампания, деца от цяла България играха онлайн игри и даряваха играчки в огромен подарък, за да зарадват свои връстници, лишени от родителска грижа.

На 15-ти декември на гости на децата от Стара Загора дойде със свое празнично представление най-известното момиченце от телевизионния екран- Дора Изследователката, заедно с коледния си куклен театър! Дора беше приготвила много изненади за децата, които с нетърпение очакваха своята любимка.

Дядо Коледа и тази година ще очаква всички деца и родители пред елхата от 17-ти до 25-ти декември, за да излуша коледните желания на най- малките и да им напомни да бъдат послушни, добри и любознателни, да уважават родителите си и да вярват в коледната магия. До елхата е поставена и пощенската му кутия, където всяко дете може да пусне писмо до белобрадия старец.

На 22-ри декември от 12.30ч. до 15.30ч. професионален фотограф ще снима децата и техните семейства пред специална коледна рамка, заедно с други любими герои на най-малките- Мики Маус и Мини Маус. Приятелите са подготвили и малки подаръчета за първите 100 деца. Снимките са безплатни и всички ще бъдат качени на Фейсбук страницата на Park Mall на следващия ден. Те са чудесен подарък за бабите и дядовците, които, както знаем, са най-големите почитатели на празничните снимки!

На 23-ти и 24-ти декември от 12.30ч. ще се проведат и коледните работилнички, в които малчуганите ще могат да изработят миниелхички, картички и коледни декорации.

Дядо Коледа доведе в мола и големите зимни намаления- до – 50% и повече в отделни магазини. Намаленията преди празниците винаги се очакват с нетърпение от клиентите, защото им дават възможност да пазаруват по-изгодно, да купят повече подаръци и да зарадват себе си или любимите хора дори с не твърде голям бюджет. Пуловери на цена под 20лв., шалове и аксесоари на цена от 15лв, дънки и поли на цени от 19.99лв. могат да бъдат открити в много от търговските обекти. Бижута, намалени предколедно, книги на промоционална стойност от 5лв., екслузивни предложения за парфюмерия и козметика, кожени портфейли, ръкавици, колани- по време на празничното пазаруване всеки може да намери подходящия подарък за себе си и своето семейство в Park Mall! И разбира се- всяка дама ще намери тоалет, с който да заблести в празничната новогодишна нощ!

#

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн