Живка Аладжова присъства на промоцията на випуск 2013 на Аграрния факултет при Тракийския университет

STZAGORA.NET

Областният управител Живка Аладжова присъства на промоцията на випуск 2013 на Аграрния факултет при Тракийския университет в Стара Загора и приветства младите дипломанти. Промоцията се проведе в Аулата на Медицинския факултет. Дипломираха се бакалаври и магистри със специалности зооинжинерство, аграрно инженерство, рибовъдство и аквакултури, агрономство, екология и опазване на околната среда.

“За много от Вас не е тайна, че самата аз съм завършила зооинженерство в Аграрния факултет. За мен е чест днес да Ви поздравя и да Ви пожелая здраве, сили и късмет! Оттук започва Вашата реализация. Развитието на така важния аграрен сектор е във Ваши ръце. Ние изключително разчитаме на придобитите от вас знания и на желанието да се реализирате по-най добрия начин” – обърна се към дипломантите Областният управител. “По традиция – продължи тя, – българинът е свързан със земята. За нас от векове тя е свещена. Вие, младите еколози, зооинженери, аграрни инженери и агрономи сте тези, които ще се грижат за това хората, земята и природата да останат в хармония.” Живка Аладжова пожела на абсолвентите да бъдат дръзки и да мечтаят.

И тази година на отличниците получиха дипломите си заедно с награди от различни институции. Областният управител подари на Севгинар Нихат, магистър по зооинженерство, алманаха “Стара Загора област – бъдеще и настояще” и пожела тя да реализира успешно мечтите си.
#crl

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн