“България без цензура” на Николай Бареков стъпи в Стара Загора навръх Никулден

STZAGORA.NET

Голям син павилион на партия “България без цензура” на Николай Бареков се появи днес в центъра на Стара Загора, в югоизточния ъгъл на парк “Пети октомври”, до стоянката на такситата. Мястото е само на няколко метра и от знаковото място за срещи “Часовника”. На метри оттам в предишните години разпъваше шатрата си РЗС на Яне Янев.

Павилионът е със статут “Временен преместваем обект”. Площта му е 20-25 кв.м и ще служи за офис на партията през шестте месеца, които остават до изборите за Европарламент. За разполагането му Бареков ще плаща четирицифрен месечен наем на общината.

Засега “България без цензура” няма структура в Стара Загора, но се очаква създаването и оповестяването й. При освещаването тези дни на подобни предизборни офиси в други градове на страната доскорошният тв бос и настоящ политик заяви амбиции да привлече в партията си електоратите на НДСВ, СДС и партията на Кунева.
#crl

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн