“Различният поглед” представя първото шоу на младите илюзионисти в Стара Загора

STZAGORA.NET
От 19:30 ч. гази вечер в Младежкия дом ще се проведе първото Шоу на младите илюзионисти с подкрепата на Сдружението за съвременно изкуство и култура “Различният поглед”.

Шоуто на младите илюзионисти – ученици от ГПЧЕ „Ромен Ролан“, Природо-математическата гимназия „Гео Милев“ и Търговска гимназия „Княз Симеон Търновски“, ще бъде представено за първи път пред старозагорската публика и е подкрепено от проект „Младежка Арт Зона“ към програма „Младежта в действие“, в който младежите са активни участници, както и от проект „Културен шейк“ към Младежката банка при Обществения дарителски фонд.

Момчетата представяха някои от своите номера по време на Ежегодния младежки фестивал на изкуствата “Различният поглед” през септември в парк “Митрополит Методи Кусев” (Аязмото), както и по време на Доброволческото парти на Сдружението в Деня на благодарността – 28.11.2013 г. Илюзионистите взеха участие и в цялостното представяне на младежки и доброволчески дейности в Къщата на Арх. Димов, заснето този вторник от екип на БНТ и предаването „НЕDЕЛЯ Х3” с водещ Мария Силвестър.

Днешното събитие в Младежкия дом има символичен вход 2 лв., който ще бъде използван за създаване на младежки клуб по илюзии в града.
#

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн