ПП ГЕРБ Стара Загора отбеляза седем години от учредяването на партията

STZAGORA.NET

Седем години от учредяването на ПП ГЕРБ отбеляза общинската структура на партията в Стара Загора. В навечерието на 3 декември стотици членове на ГЕРБ се събраха, за да се поздравят и да си пожелаят здраве, вяра и успех.

На събитието присъстваха областният координатор на ГЕРБ и кмет на Стара Загора Живко Тодоров, общинският ръководител на партията и председател на Общинския съвет Емил Христов, народните представители Пламен Йорданов, д-р Кирил Добрев и Андон Андонов, кметове и ръководители на общински структури oт област Стара Загора и др.

“Когато виждам толкова приятели на едно място, това означава, че сме работили добре, че сме създали нещо повече от партия – един задружен екип, който е съпричастен с идеите на ГЕРБ, който работи заедно и е от знаещи и можещи хора – подчерта Живко Тодоров. – Най-важното е да усещаме своето място в държавата и да търсим промяната, защото тя ни е необходима. В една партия винаги има проблеми и неща, които може да се случват по-добре и ние сме хората, които трябва да постигнат това. Само заедно може да подобряваме и партията, и държавата. Сега сме в опозиция, но бъдете убедени, че това ще ни направи по-силни отпреди. Аз съм сигурен, гледайки какво се случва в държавата, какви хора ни управляват, че още догодина ПП ГЕРБ може да се върне в управлението, и то с още по-големи сили отпреди. В партията има много млади хора, което означава, че ГЕРБ има бъдеще.”

“Благодаря на всички вас за това, че ПП ГЕРБ е най-силната политическа партия в Стара Загора – отбеляза общинският ръководител Емил Христов. – Благодаря ви за доверието, подкрепата и вярата, защото чрез тази силна енергия се случва всичко положително в Стара Загора, под ръководството на кмета Живко Тодоров. Успехите не са дело само на няколко души, а на цялата партия, на всеки един от вас. Временното в момента правителство няма подкрепа, то ще си отиде и тогава ще направим всичко онова, което не успяхме, пропуснахме или не можахме да реализираме.”

“Идват най-семейните и хубави празници – каза още Емил Христов. – Нека да се радваме на хората, които ни обичат и които обичаме. Желая на вас и вашите семейства много здраве, удовлетворение и успех през 2014 г.!”

“Бързо минава времето и днес отбелязваме седем години от учредяването на ПП ГЕРБ – подчерта народният представител Пламен Йорданов, който поздрави всички присъстващи от името на старозагорските депутати от ГЕРБ. – Истинско удоволствие е да бъдем в препълнена зала с толкова много съмишленици и хора от един отбор, отборът на ГЕРБ. 2013 г. бе трудна, защото се сблъскахме с мръсни игри по време на предизборната кампания. Въпреки това ГЕРБ спечели изборите, но изгуби управлението. По-важното в случая е, че за първи път в историята на България партия, която е управлявала, печели отново изборите. Печели доверие след изключително тежък мандат, във време, в което икономическата криза беше в своя вихър.”
#

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн