Коледната елха в Казанлък грейва на 9 декември

STZAGORA.NET

Светлините на Коледната елха ще грейнат в Казанлък на 9 декември. За всички, които очакват с нетърпение едно от най-радостните събития в града, Община Казанлък е подготвила богата програма, носеща настроение и усмивки.

В 16.30 часа започва Коледното шествие с четири лъча – от парк „Розариум“, от Дом на културата „Арсенал“, от ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ и от ХГ „Св.св. Кирил и Методий“. Лъчовете се събират на пл. „Севтополис“, където в 17.00 часа започва спектакълът „Да намерим ботушките на Дядо Коледа“. Едно приказно шоу по запалване на коледната елха и светлините, с които празнично грейва целият град.

Специално участие в тържественото събитие взема перкусионно-танцова група „Вакали“.

Коледната елха е изкуствена и е висока 11 м. Тя ще блесне с коледната звезда и с над 7000 разноцветни лампички. Богато украсен е не само пл. „Севтополис“, но и целият град, който ще грейне със светлините на десетки хиляди лампички. LED-осветителни тела, колесницата на Дядо Коледа и самият той, светещи еленчета и други красиви елементи създават Коледната приказка в Казанлък.
#vvv

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн