Затварят участък от улица „Христо Ботев“ от 2 декември (понеделник) за ремонт

STZAGORA.NET
За осигуряване на безопасното организиране и изпълнение на ремонтните дейности по ул. „Христо Ботев”, в участъка от ул. „Одринска епопея” до ул. „Димчо Стаев” в Стара Загора (от Новата баня до Артилерийските казарми), за времето от 02.12.2013г до 05.12.2013г., в часовете от 07:00 часа до 18:00 часа ще бъде спряно движението в участъка от ул. „Одринска епопея” до ул. „Димчо Стаев”.

Движението на личен, обществен, договориран транспорт и на моторни превозни средства, извършващи транспорт за собствена сметка в посочения часови интервал ще се осъществява по обходен маршрут:

• за движещите се посока от запад на изток: ул. „Капитан Петко Войвода” – улицата пред ХІІІ ОУ – ул. „Одринска епопея” – бул. „Славянски”; за движещите се от изток на запад – обратно.

Препоръчва се на водачите да шофират с повишено внимание в указания участък и спазват стриктно вертикалната сигнализация.
#vvv

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн