“ВиК” ЕООД – Стара Загора обявява конкурси за Ръководител на експлоатационен район Чирпан и за техник в Гълъбово

STZAGORA.NET
I. Длъжност – Ръководител на експлоатационен район Чирпан.

1. Населено място на работа: град Чирпан

2. Описание на функции и отговорности (Кратко описание на длъжността):

Организира, ръководи и отговаря за цялостната производствена дейност по експлоатацията и поддържането на водоснабдителните и канализационни системи в района. Прави предложения за усъвършенстване на производствената дейност. Изготвя отчети, анализи и информации по дейността на района. Следи и отговаря за поддържане и оптимално използване на наличната техника и имущество. Отговаря и контролира за спазване на нормативните изисквания и административни разпореждания от служителите в района, за пестене на водата, намаляне на загубите, измерване на подадената и полезно използвана вода, както и за нейното обеззаразяване и подаване до потребителите с нужните качества.
_______________________________________________

ІІ. Длъжност – Техник водоснабдителни мрежи и съоръжения за град Гълъбово.

1. Населено място на работа: град Гълъбово

2. Описание на функции и отговорности (Кратко описание на длъжността):
Организира, ръководи и отговаря за цялостната дейност на техническата група по своевременното отстраняване на аварии по водопроводната (канализационната) мрежа и съоръжения; обеззаразяване на подаваната вода на обслужваната територия; провежда политиката на Дружеството относно събираемостта от некоректните абонати в района.

 

III. Изисквания към кандидатите за заемане на длъжността:

а) Образование – средно специално (техникум по строителство) или висше;
б) Специалност, по която е придобито образованието – Техническа, завършилите Университета по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ) са с предимство.
в) Компютърна грамотност: Windows, Word, Excel
г) Минимален професионален опит – 1 година;

IV. Начин за провеждане на конкурса: интервю.

V. Необходимите документи, които кандидатите следва да представят за участие в конкурса са:

а) писмено заявление за участие (мотивационно писмо) – текст в свободен стил
б) копия от документи за придобита образователно-квалификационна степен и допълнителна квалификация (дипломи, сертификати и др.);
в) копие от документи, удостоверяващи продължителността на професионалния опит (трудова книжка, осигурителна книжка);
г) автобиография (CV);
д) копие от документ за самоличност.

VI. Място за подаване на документите:

Подаването на заявлението и приложенията към него се извършва лично от всеки кандидат или чрез пълномощник в Централно управление на „ВиК” ЕООД, гр. Стара Загора, ул. “Христо Ботев” № 62 от 08.30 ч. до 12.00 ч. и от 13.00 ч. до 17.00 ч., в отдел „Човешки ресурси” – стая 5. Истинността на копираните документи се удостоверява с представяне на оригинални документи за сведение при подаването им.

VII. Краен срок на подаване на документите – 15.12.2013 година.

VIII. Всички съобщения във връзка с конкурса се обявяват на интернет страницата на „ВиК” ЕООД Стара Загора – www.wik-stz.com.

Допълнителна информация може да се получава на телефоните на отдел „Човешки ресурси” – 042/601 592; 0885 647 391 или на email: jobs@wik-stz.com

Одобрените кандидати ще получат покана за интервю.
#

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн