Набират съдебни заседатели в Стара Загора

STZAGORA.NET
Общински съвет Стара Загора обяви прием на документи за избор на нови съдебни заседатели за мандат 2013-2018 г. заради изтичане на мандата на съдебните заседатели към Окръжен съд Стара Загора.

Кандидатите трябва да са дееспособни български граждани, навършили 21-годишна възраст, но ненавършили 65-годишна възраст, към момента на определянето им за съдебни заседатели, както и да се ползват с добро име в обществото и да не са осъждани за извършено умишлено престъпление, независимо от реабилитацията им.

Те трябва да представят в Общински съвет следните документи:

1. Автобиография на кандидата, включваща данни за образование, специалност, трудова дейност, общ трудов стаж, семейно положение;
2. Декларация на кандидата за съгласие по приложения образец;
3. Декларация за българско гражданство;
4. Свидетелство за съдимост;
5. Медицинско свидетелство за работа;
6. Медицинско свидетелство, удостоверяващо психичното здраве на кандидата;
7. Дипломи за завършено образование – копие.

Онези от кандидатите, които вече са били съдебни заседатели, прилагат към посочените по-горе документи и мнение на председателя на Окръжен съд – Стара Загора за работата им.

Документи се приемат в стая № 216 на Общинска администрация, всеки работен ден от 9.00ч. до 12.00ч. и от 14.00ч. до 17.00ч. в срок от 22.11.2013г. до 12.12.2013 г.
#

бутон за сайт

1 коментар on “Набират съдебни заседатели в Стара Загора”

  • plamen wrote on 24 ноември, 2013, 11:08

    Zaplashtaneto kakvo e ?


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн