Кметът на община Казанлък – с Годишната награда на асоциацията на хотелиерите и ресторантьорите

STZAGORA.NET

Кметът на община Казанлък Галина Стоянова по време на Националния туристически форум „Долината на розите и тракийските царе – възможности и перспективи за развитието на туризма“, организиран от Община Казанлък през м. септември т.г. В рамките на форума бе открита реставрираната и социализирана гробница в могилата „Шушманец“ и бе връчена наградата на името на проф. Александър Фол, от чието рождение през 2013 г. се навършват 80 години.

От 1996 г. Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) връчва Годишните награди на асоциацията за постижения в областта на туризма, като сред номинираните българи избира имената на тези, които се отличават със своето предприемачество в туристическия бранш, с направените инвестиции и принос в развитието на туризма.

На свое заседание Управителният съвет на БХРА вече определи носителите на наградите в съответните категории.

Наградата за 2013 г. в категорията „Най-ползотворно сътрудничество в културния туризъм с община в България“ единодушно е присъдена на Община Казанлък и на кмета на общината Галина Стоянова. Официалната церемония по връчване на едни от най-престижните награди в сферата на туризма в България ще се състои на 27 ноември в София.
#

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн