Едвин Сугарев и Румен Леонидов коментираха в Стара Загора злободневни политически теми

STZAGORA.NET

Румен Леонидов, редактор на книгите “Подлите времена” на Едвин Сугарев и “Това се случи пред очите ми” на Йордан Василев, говори пред медиите в Стара Загора днес заедно с автора на първата от тях. Поводът за това стана организираното от местната организация на СДС довечера представяне на двете книги пред обществеността в града, в което се очаква да вземе участие президентът 1997-2002 г. Петър Стоянов. С тях беше и областният лидер на сините инж.Иван Стаев.

Сугарев и Леонидов направиха бърз преглед на актуалните политически предизвикателства у нас. Парите, които Бисеров раздвижи, вероятно са от заменки в предишните години. Той беше политическият брокер и движеше тези дела, каза Едвин Сугарев. Според него на западните служби вероятно им е писнало да наблюдават подобни трансфери и накрая са се намесили, за да ги пресекат. По адрес на протестиращите студенти той коментира, че досега проявяват само граждански, но не и политически заряд, нямат свои изявени лидери, което може да ги лиши от политическо представителство по-късно.

Проектът “Бареков” е в ход; чака се да набере достатъчно популярност, и едва след това, когато “България без цензура” узрее за ролята на партньор на БСП, ДПС и “Атака”, е вероятно правителството да се оттегли, прогнозира Румен Леонидов. Едвин Сугарев пък предрече тежки времена за кабинета още през зимата.
#

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн