До края на месеца участък от бул.“Ген.Столетов“ се затваря за движение

STZAGORA.NET
Със заповед на кмета на Стара Загора Живко Тодоров от утре, 20.11.2013г. до 30.11.2013г., се спира движението на личен, обществен, договориран транспорт и на автомобили, извършващи транспорт за собствена сметка, по ул. „Генерал Столетов” в отсечката от бул. „Патриарх Евтимий” до бул. „Крайречен”.

Ограничаването на движението се извършва с оглед осигуряване на безопасното организиране и изпълнение на ремонтните дейности по ул. „Генерал Столетов” в указания участък.

Движението на личен, обществен, договориран транспорт и на МПС-та, извършващи транспорт за собствена сметка транспорт да се осъществява по обходен маршрут:

• за движещите се посока от запад на изток и обратно: ул. „Генерал Столетов” – бул. „Св. Патриарх Евтимий” – ул. „Августа Траяна” – ул. „Иван Вазов” – ул. „Христина Морфова” – бул. „Крайречен” и обратно.
• Водачите на МПС да шофират с повишено внимание в указания участък и спазват стриктно вертикалната маркировка.

Осигурена е подмяната на вертикалната пътна маркировка за посоченото време и място. Уведомени са домоуправителите за ремонтните дейности.
#vvv

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн