“Различният поглед” забърква „културен шейк“ в Къщата на Арх. Димов

STZAGORA.NET

Сдружението за съвременно изкуство и култура “Различният поглед” реализира поредицата от културни вечери, посветени на различни националности и култури по проект “Културен шейк” на Младежката банка към Обществен дарителски фонд, Стара Загора. Първата от междукултурните вечери за младежи и любители на пътуванията ще се проведе идния четвъртък, 21.11.2013 г., и ще бъде посветена на Индия.

Главни герои на събитието са Васил Хаджиилиев и Иванка Христова, които са подготвили фотоизложба, кулинарни специалитети, индиийска музика и атмосфера.

Всеки, търсещ различното и уникалното, стига до Индия. И те стигнаха. От северна до южна Индия, търсейки учени, пилигрими, обикновени хора, просеци, рибари… те търсеха своите отговори. А дали ги намериха? Достатъчно ли е едномесечно пътуване за откриване на „загатката Индия”? 

Васил Хаджиилиев и Иванка Христова ще се опитат да ви дадат своите отговори на 21.11.2013 г., четвъртък, в Къщата на Арх. Димов на ул. „Сава Силов” 37, от 19:30 ч.

На масте! (Добре дошли!)

Събитието е с вход свободен.
#
gerb

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн