Областният управител Живка Аладжова прие председателя на Сдружение „Живот за България”

STZAGORA.NET

Областният управител Живка Аладжова прие председателя на Сдружението „Живот за България” Радослав Благоев. Той представи дейността на неправителствената организация, създадена от седем български мъже, загубили своите съпруги и/или деца след раждането през 2011 година. По думите му НПО-то цели насочване на общите усилия на институции, партньори и граждани към подкрепа на нуждаещи се деца или на хора като тях, за да преодоляват по-леко ежедневните трудности.

Областният управител сподели, че подкрепя благородните им прояви и усърдието, което влагат за законодателни инициативи, свързани с качеството на медицинските услуги и правата на пациентите – теми, по които членовете на Сдружението задълбочено работят.

„Живот за България” подготвя благотворителен концерт в Стара Загора, който ще се проведе през декември. Средствата от благотворителната инициатива ще са предназначени за седем нуждаещи се от помощ дечица, каза Благоев. Той разчита на организацията по концерта и на съмишленици от Стара Загора, сред които е Съюзът на слепите.
#

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн