Левон Апкарян: “Берое” има сили за победа над ЦСКА

STZAGORA.NET
Преди шампионатния двубой с ЦСКА в София репортер на Beroe.bg разговаря с помощник-треньора на “Берое” Левон Апкарян. Вижте какво сподели той:

-Г-н Апкарян, “Берое” се върна към победите. Какво е настроението в отбора?
- Определено е много добро. Момчетата тренират сериозно. Знаем, че този мач в София ще е много тежък и труден. Срещу един много стойностен отбор. Готвим се съвсем отговорно и сериозно.

- “Берое” няма победа срещу ЦСКА в София, в шампионатен мач. Имаме ли сили това най-сетне да стане факт?
- Аз мисля, че имаме сили. Момчетата са показвали много пъти, че могат да победят всеки един отбор в “А” група и точно затова отиваме в София. Разбира се, на базата на футболни качества, на това, с което сме запознали отбора – начин на игра на ЦСКА. На тези неща ще разчитаме и най-вече на нашите силни страни. Още веднъж казвам – отиваме за победа.

- Казахте тежък мач. Кое ви притеснява най-много?
- Ако искаш да побеждаваш, не трябва нищо да те притеснява. Най-вече трябва да се съобразиш със силните страни на отбора на ЦСКА. Това не е този отбор, който бе в началото. Запознати сме с тях. Нищо не ни притеснява. Отиваме да играем футбол.

- Има ли промяна в контузените състезатели? Има ли шанс някой от тях да играе утре?
- Няма промяна. Състоянието е същото.
#

социални мрежи

1 коментар on “Левон Апкарян: “Берое” има сили за победа над ЦСКА”

  • slavataner wrote on 1 ноември, 2013, 9:46

    Футболистите на “Берое” нямат дух за победа. Те винаги излизат на терена като обречени и снощният мач го доказа. А и треньорът Хубчев се изказва винаги с недомлъвки. Той никога не е категоричен, а как ще предаде на футболистите си онзи пламък на непримиримост и борба до край за постигане на победата.


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн