“Ауди” се блъсна в турски ТИР, 33-годишният водач от Гълъбово загина

STZAGORA.NET
На 26 октомври в РУП – Гълъбово е получен сигнал за възникнал пътен инцидент на пътя между Раднево и Гълъбово. Установено е, че по време на движението на л.а. „Ауди А6” водачът – 33-годишен жител на Гълъбово, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост, на разклона за рудник „Трояново 1” губи контрол над автомобила, навлиза в лентата за насрещно движение и се удря в движещия се там ТИР „ДАФ”, управляван от турски гражданин. В резултат на удара водачът на Аудито загива на място. Водачът на турския ТИР е тестван с дрегер, който не е отчел наличието на алкохол.

На 26 октомври по пътя от с. Хрищени за Стара Загора, на кръстовището с околовръстния път, в посока запад-изток се е движил лек автомобил “Пежо 308″, управляван от 50-годишна старозагорка. Поради неспазване на знак „Стоп” същата не пропуска движещия се по пътя с предимство в посока север лек автомобил „Нисан”, управляван от 55-годишен мъж. В резултат на това Нисанът блъска в страничната предна част Пежото. От удара „Пежо 308” преминава в насрещната пътна лента и блъска друг автомобил – „Пежо 206”, управляван от 68-годишен жител на с. Хрищени. От удара водачът на Нисана е получил натъртване на гръдния кош. Пътуващият до него 36-годишен мъж също е с натъртване на гръдния кош. Нулеви показания е отчел дрегерът при тестването на водачите за употребата на алкохол.

На 27 октомври около 07:30 ч по пътя от Стара Загора за Казанлък се е движил лек автомобил „Форд Фиеста”, управляван от 19-годишната Й.С. от Стара Загора. На спускане от връх „Дервеня” поради движение с несъобразена скорост при намалена видимост (мъгла), водачката губи контрол над автомобила, излиза извън пътя и се удря последователно в северната и южната предпазна ограда. Пострадали няма. Нанесени са само материални щети по автомобила и предпазното съоръжение. При тестването на Й.С. с дрегер са отчетени 1,45 промила алкохол в издишания въздух.

(Снимката е илюстративна)
#

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн