Електронна платформа „Моята еОбщина“ улеснява от днес комуникацията между местната администрация и старозагорци

STZAGORA.NET

Гражданите на Стара Загора вече имат възможност да задават въпроси, да подават сигнали и да отправят предложения до общинската власт, без да е необходимо да посещават сградата на Община Стара Загора. На специалната интернет страница www.estarazagora.info, която работи от днес, потребителите могат да проследяват всички срокове и действия по отправените от тях запитвания.

Проектът е иновативен и уникален за България. Реализира се от група старозагорци с подкрепата на кмета на Стара Загора – Живко Тодоров и обществения посредник на територията на Община Стара Загора – Павлина Делчева. Основната цел е улесняване на диалога между граждани и институции, систематизиране и групиране на въпросите за по-лесна обработка от администрацията, както и изграждане на доверие към тях от страна на хората, обясниха пред медиите днес обясниха Живка Александрова, Стефан Чертоянов и Мирослав Йовчев от екипа на сайта.

Екипът, изготвил електронната платформа, я предоставя абсолютно безплатно на Община Стара Загора и се ангажира с обезпечаването на техническата й поддръжка.
#

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн